Få en helt gratis koran


Koranens Budskap

Ni kan beställa en “Koranens Budskap” i pocketformat till er själva eller till någon som ni känner vill lära sig mer om islam, någon ni bryr er om och som ni vill med hjälp av Allah ska vägledas till den raka vägen, muslim såväl som icke muslim.

Viktigt att vi skänker denna översättning av Koranen till någon som verkligen är i behov och intresserad av den. Detta för att boken ej skall ligga på någon hylla och damma utan för att den ska uppfylla sitt syfte, dvs. att läsas då namnet Koran betyder just ”uppläsning”.

Vi har i nästan två år skickat ut "Koranens budskap" helt gratis och fraktfritt, vilket vi tackar Allah för samt alla som har bidragit till detta. På senaste tid har dock fraktkostnaderna varit otroligt höga. Vi kommer nu att skicka ut koranerna till en fraktkostnad på 49 kronor styck, vilket är postens egna avgift för ett "Medium kuvert". Själva boken kommer fortfarande att vara helt gratis.

Vi har som policy att endast dela ut en svensk översättning av koranen per person/beställning. Detta eftersom vi får in väldigt många beställningar och har begränsade resurser.


Instruktioner


1) Skicka in 49 kronor (för en Koran) till följande bank- eller plusgirokonto:
Bankgiro: 238-7728
Plusgiro: 409914-9
Betalningsmottagare: Islamic Info - Sweden

2) Skriv ditt fullständiga namn i meddelande fältet vid inbetalningen så att vi vet vem betalningen kommer ifrån.

3) Efter att ha gjort punkt 1) och 2), fyller du i formuläret här nedan.


Adressuppgifter dit du vill att vi ska skicka koranen:Bönetider
AzaanIqama
Al-Fajr03:3003:40
Al-Shuruk05:05
Al-Duhr12:4913:04
Al-Asr16:5017:00
Al-Maghreb20:2920:34
Al-Isha21:5822:08
Visa hela månaden
Senaste nytt
Aktiviteter
Det finns inga aktiviteter för idag.
Visa månadsöversikt